radar stjålet

Tyve sætter andres liv på spil igen

Det var et trist syn der mødte Søren som er frivillig i Dansk Søredningsselskab, da han på det daglige tilsyn på redningsbåden i Kerteminde, kunne konstaterer at der natten til onsdag, havde været ubudne gæster ombord, og stjålet bådens radar.

Stationsleder Bruno Hvid er ganske harm over at der nu igen har været tyveri på en af foreningens både.
Der har 2 gange været tyveri af motor på vores båd i Bregnør, og sidst var det Helsingør som havde haft noget hærværk på deres motor, nu er tyvene så begyndt at stjæle vigtige redskaber fra vores både, som vi kan være dybt afhængelig af i dårligt vejr, eller hvis der er tæt tåge, både for vores frivilliges sikkerhed, samt hvis vi skal finde en havarist. I værste tilfælde kan det koste menneskeliv, siger Bruno Hvid.

Tyveriet er selvfølgelig meldt til politiet, men hvis du har set noget eller ved du noget, om en Garmin 18" xHD radome radar, hvor der er klippet kablet, så hører vi meget gerne fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !