Sejlbåd uden ror

Sejlbåd beder om assistance til at komme i havn da han ikke kan starte motor. Det er ikke muligt at få en position men skipper oplyser at han kan se Storebæltsbro samt Nyborg. Efter en del søgen i farvandet syd for broen finder vi sejlbåden tæt på det lave vand ved Vresen. Det viser sig at båden har været grundstøt på stenrev ved Vresen hvorved roret er revet af båden. Vi får båden på slæb og i langsomt fart bugseret til Nyborg Marina.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Kerteminde

Motorproblemer

Fiskekutter havde fået motorstop ca. 1 sm ud for Kerteminde Marina. Båden blev slæbt ind i fiskerihavnen.
DSRS Kerteminde
Læs mere
Assistance

Sejlbåd i knibe

Ejeren af en Granada 24 var på vej fra Samsø til Køge, da de besluttede at overnatte i Kerteminde. Ved indsejlingen viste det sig at de ikke kunne få liv i
DSRS Kerteminde
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !