Havaristens båd efter episoden

Fanget i hårdt vejr

Vi fik et opkald fra jrcc omhandlende en båd der blev fanget i hårdt vejr, en besætning blev hurtigt samlet og sejlede ud til havaristen.

Havaristen kunne ikke få sine sejl ned og den stående rig havde taget en del skade, der blev sat et slæb på båden og blev vendt op i vindøjet så havaristen kunne tage sejlene ned og undgå yderligere skade på riggen.

Det lykkes ikke at få rullefokken ind og grundet den hårde vind sprang et af undervanterne, så besætningen tog begge havarister over i Norden Rescue for deres sikkerhed.

Besætningen slæbte havaristens båd mod nærmeste havn (Barsebäck) mens de udøvet psygisk førstehjælp.

Da besætningen nåede ind i Barsebäck knækkede masten og hang ud over siden af båden, besætningen fik lagt båden ind til pælene og havaristerne blev sat i land.

Havaristerne fik derefter et lift til nærmeste togstation og et nummer til en der kan udbedre skaderne på båden.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS København

Overophedet motor

Medlem kontakter os, at han ligger i havneløbet i Københavnshavn og hans motor er overophedet. Vi finder en besætningen, som finder båden og bugserer tilbage
DSRS København
Læs mere
Assistance

Sejlbåd uden motor og mistet mast

DSRS København modtager opkald fra havarist som ligger ud for Rungsted med defekt motor og mistet mast. Der findes hurtigt en besætning som sætter kursen mod
DSRS København
Læs mere
Assistance

Uden fremdrift i hollænderdybet

Kl.21.54 bliver vi kontaktet af ejeren af en 21fod speedbåd. De har fået noget drivende tovværk/fiskegrej i skruen. da de havde fået tovværket ud, kunne deres
DSRS København
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !