Defekt benzinpumpe

En bådejer er ude på en af årets første ture, desværre får han drift stop. Muligvis defekt benzinpumpe. Da vi er på en træningstur når udkaldet kommer, er vi fremme ved havaristen ca.5 minutter efter. Båden bliver bugseret ind på plads i gammel Kastrup. Ejer er meget taknemlig og det skulle under os meget, hvis vi ikke har et nyt medlem.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS København

Manglende "spænding" på vandet

11 Maj 2024, solen skinner og der er masser af både på Øresund - det var dog den manglende spænding som fik DSRS København en tur på vandet. En sejlbåd der
DSRS København
Læs mere
Assistance

Assistance til motorstop

Medlem i nyindkøbt sejlbåd ligger med motorstop på Middelgrunden og ønsker hjælp til, at komme hjem til Lynetten, vi bemander Njord og bugsere båd og ejer hjem
DSRS København
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !