Larson 31 Bågø

Brand i motorrum

Direkte opkald fra medlem som lørdag havde haft en mindre brand i motorrummet på sin Larson 31 motorbåd. Da båden lå på Bågø og ejeren ikke turde starte motoren ønskede han at blive bugseret til Assens således at båden kan transporteres på blokvogn til Svendborg for reparation.
Rescue Thor afgik Assens 1135 og var fremme i Bågø Havn 1150 og slæbet kunne etableres. Retur i Assens med havaristen 1230 ved bådekranen, og derefter forlagdes Thor til liggepladsen.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Assens

Grundstødning

40 fod sejlbåd på grund NØ for Bågø Efter en dejlig tur på et fladt Lillebælt bliver båden trukket fri uden problemer. Båden sejler videre for egen kraft, og vi
DSRS Assens
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !