Rødt udkald - kvindelig kajakroer eftersøges

JRCC kontakter vagttelefonen - melding om en tysk kvinde der ikke er kommet retur efter at være taget på vandet i kajak. 
JRCC Beder om assistance til eftersøgende ved kysten ved bøgeskoven (vejlefjord)

kort efter får vi en melding om at der er kontakt til kvinden - som blot havde nydt det gode vejr og var taget på en lidt længere tur. 
Aktionen afblæses.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Juelsminde

Udkald til eftersøgning

JRCC anmoder om assistance til at søge efter en person. Efter aktionen har været igang i 1 time, afblæses den, da personen er fundet.
DSRS Juelsminde
Læs mere
Alarm SAR

Motorstop ved Trældenæs

Grønt udkald kl. 14.17 indkommer et udkald. En ca. 20 fods trailer båd med 5 personer ombord har fået motorproblemer ved Trældenes. Havaristen har gjort brug af
DSRS Juelsminde
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !