Grillpølser

Og så var der ingen pølser!!

Vi blev kaldt ud - lige før grillen skulle tændes - og vi blev kaldt ud til en båd ved Kongsøre i Issefjorden, som ikke ville/kunne start. De havde ingen strøm til motoren og de troede, at den manglede strøm til start.

Vi tog vores jumpstarter med, og de prøvede med den, men ingen startmotor gik i gang.

Så var det bare en stykke tov i stævnen og så til Hørby (lidt nord for Holbæk) og fik den på plads. Og det tager tid med 6 knobs fart!

Og så en lille mellemhistorie. Torsdag bruger vi til træning og denne aften var det SAR-træning med søgemønster, der var på programmet. Som "Lokkemad" bruger vi nogle gange grillede pølser, så den fik ikke for lidt med at komme retur til Lynæs.

Men allerede i indsejlingen var vi klar over, at der var noget galt. Lugten var der ikke!!

Og ved kajen var der ikke et øje - de var gået hjem og sad og så fodbold Danmark - England!

Nul pølser, nul fodbold :-(

 

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Lynæs

Grundstødning

Udkald til en Jeanneau 36 der stod på grund Øst for Kulhuse havn. Da vi kom derud havde de bundet et tov i et fald med en fender i enden så vi tænkte de måtte
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Aflyst aftentur

Opkald fra besætningen på en Jeanneau 319. Båden har motorproblemer, og besætningen beder om hjælp til at komme til Hundested havn. Da vi lige er ved at forlade
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Becker 27 drevet under land

Planlagt var en SAR-øvelse i aften. Men så kom der et nødkald fra tre sejlere i Roskildefjorden. Der lå en Becker 27 med en revet indhalingsline til foksejlets
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Motorstop

På vej til Jyllinge Nordmark, fik vi et opkald mere 1 motorbåd kunne ikke starte, og den lå ved flyvepladsen udfor Sølager, vi sejlede hen til dem og fik
DSRS Lynæs
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !