Motorbåd med motorproblemer

opkald fra vagthavende om motorbåd med problemer ud for Hellerup havn, han var alene ombord og havde kastet anker. Vi fandt hurtig båden da der ikke var mange både på vandet i dag, han blev trukket ind til Skovshoved havn, han var på vej til Hvidovre havn for at sælge båden, det blev ikke i dag. Det var kileremmen der var sprunget, så det er nok ikke en dyr reparation, han fik en folder som han kan give den nye ejer.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS København

Motorstop speedbåd

Fik udkald via App kl.20.45 Meldingen lyder på motorbåd med motorstop 1 km. Ud for Vedbæk med 3 personer iført redningsveste. Vi få hurtigt samlet en besætning
DSRS København
Læs mere
Assistance

Sejlbåd med motorstop

Sejlbåd med motorskade behøver hjælp til at komme i havn. DSRS København møder båden syd for Hven og trække båden til hjemhavn.
DSRS København
Læs mere
Assistance

Studentersejlads med forlænget stop

Solen skinner over Øresund og de søde unge mennesker fejrer deres huer med en tur på vandet. Eksamenerne er afløst af frihed og frisk luft, så de nyder både
DSRS København
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !