Forbipasserende sejler ringer med bekymring for muligvis grundstødt sejlbåd

Vagttelefonen ringer kl. 10.40

En forbipasserende sejlbåd har observeret en muligvis grundstødt sejlbåd ved møllegrunden ved Endelave - en hvis sejlbåd, 2 mastes, ældre model. De har forsøgt kontakt via radio men uden held. Ligeledes har de forsøgt at sejle ind for at kunne inspicere båden, men dette turde de ikke, af frygt for selv at gå på grund. De kontakter derfor DSRS i Juelsminde. Stor ros for dette. Vagttelefonen kontakter JRCC for at høre om der er kommet noget ind eller andre alameringer, men dette melder de negativ til. Der rekvireres derfor et crew som kan sejle ud for at observere om der aktuelt er fare eller brug for hjælp. Crewet finder ikke noget på grunden, men observere en tysk sejlbåd lige udenfor. Crewet orientere JRCC om overstående og sejler retur til hjemhavn.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Juelsminde

Nyindkøbt motorbåd fik motorstop

Vagttelefonen ringer - en bekendt til havaristen alarmere om at motorbåden ligger 500 m uden for Havnehullet i Juelsminde med motorstop. Båden er nyindkøbt og
DSRS Juelsminde
Læs mere
Assistance

Grønt udkald blev til rødt udkald

JRCC kontakter vagttelefonen - en sejler har kontaktet dem, da de er blevet anråbt af en grundstødt fiskekutter der er gået på grund ved svanegrunden ved
DSRS Juelsminde
Læs mere
Alarm SAR

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !