De bjergede svømmere på dækket af MHV skibet

Dansk Søredningsselskab hjælper også andre end skibe, da lørdagens Open Water distance svømning med mere end 100 svømmere løb ind et gevaldigt uvejr.

Outdoor Sydfyns Open Water distancesvømning fra Bjørnø til Faaborg blev lørdag ramt af et gevaldigt uvejr. DSRS fra Faaborg var på havet med to mand ombord for at assistere ved arrangementet.

Da uvejret satte ind, blev det ganske alvorligt. Mange svømmere skulle bjerges hurtigst muligt. Vi samlede 15 svømmere op fra havet og sejlede yderligere ca. 70 forkomne svømmere fra Bjørnø til Marinehjemmeværnets skib, hvor de blev talt og registreret. 

Hvad der skulle have været en dejlig dag på havet, blev pludseligt ganske alvorligt. Alle blev fundet og vi kunne gå til kaj ved 19-tiden.

STØT DANSK SØREDNINGSSELSKAB

Når du støtter Dansk Søredningsselskab, tager du ansvar for alle der færdes til søs. Om du er lystsejler, fisker eller blot på gennemfart – så er vi fælles om at færdes på havet. Dansk Søredningsselskab hjælper alle, der har brug for hjælp på søen, uanset om de er medlem eller ej. Vores redningsmandskab arbejder frivilligt og ulønnet hele året rundt. Men vi kan kun eksistere på grund af mennesker som dig, der tager ansvar og gør noget for fællesskabet på havet.

Som medlem er du med til at sikre at:

  • Dansk Søredningsselskab kan stå til rådighed hele døgnet - året rundt.
  • Vores frivillige, ulønnede redningsmandskab kan blive uddannede.
  • Vi kan rykke ud til ikke livstruende situationer til inden for 20 minutter.
  • Vores redningsbåde og redningsudstyr kan blive vedligeholdt.
  • Vi kan etablere nye redningsstationer i flere danske havne.

Et medlemskab koster 600 kr. pr kalender år.

Når du har meldt dig ind, sender vi dig en medlemspakke med en vimpel, et årsmærke og klistermærker, som bevis på, at du tager ansvar for andre mennesker, der færdes på og i havet.

Andre aktioner udført af DSRS Faaborg

Flere kajakroere efterlyst

DSRS Faaborg bliver kontaktet af JRCC, der oplyser at 7 kajakroere ikke er ankommet til forventet ankomsttid. Vi sejler fra Faaborg mod Faldsled, hvor en
DSRS Faaborg
Læs mere
Assistance

Husbåd blev landfat

En husbåd ville hellere være et sommerhus tæt på vandet. Da vandet nåede 40 cm. gik den dog ikke længere. DSRS Faaborg forsøgte længe at trække husbåden af
DSRS Faaborg
Læs mere
Assistance

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke klip af vores nyhedsbrev ! Vi udsender et nyhedsbrev 6-8 gange om året, med nyheder, tips & tricks, gode tilbud fra vores samarbejdspartner samt anden god information. Tilmeld dig i dag og vær med !